Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příměstský tábor

Po příjemných zkušenostech a pozitivní odezvě našich klientů již tradičně chystáme pro děti na letní prázdniny příměstský tábor. Pro velký zájem doporučujeme včasnou rezervaci.

 

Turnus: Termín: Místa:  
1 1.7. - 5.7 volno
2  8.7. - 12.7. volno
3 15.7. - 19.7. volno
4 22.7. - 26.7. volno
5 29.7. - 2.8. volno
6 5.8. - 9.8. volno

 

        Přihláška na tábor.doc                                                     

Vyplněnou přihlášku zašlete na naši mailovou adresu: koně.uhercice@seznam.cz 

Začínáme ráno od 8 hodin a končíme v 17 hodin. Centrum dění je v našich stájích a blízkém okolí. Děti jsou celý den venku s možností schovat se do stínu nebo před deštěm do klubovny. Dbáme na dodržování pitného režimu a 3x denně podáváme jídlo, teplé obědy dovážíme od Jáji z Klešic.

Pro děti chystáme spoustu akcí, her, výletů a činností spojených s koňmi. Děti se naučí teoretické i praktické dovedností kolem koní, zásadám bezpečného pohybu ve stájích a u koní,  jak správně ke koním přistupovat, jak s nimi zacházet, jak se o ně starat. Děti si osvojí základy správného sedu a základy ovládání koně jak ze země tak ze sedla. Pokročilí jezdci mají možnost samostatné jízdy na jízdárně i v terénu. Přístup je individuální a každý si může rozhodnout, co chce či nechce dělat. Do sedla se děti dostanou 2x denně, dopoledne jezdíme na jízdárně a odpoledne chodíme na vyjížďky do lesa. Koně jsou hodní a výběr je od malých poníků až po velké koně. Pokud si bude vaše dítě chtít na památku vyzdobit tričko - doporučujeme nějaké bavlněné, jednobarevné, radši tmavší triko, u kterého nebude vadit, pokud se nepovede.

Na závěr turnusu se budou konat minizávody - jízda zručnosti, na které jsou zváni i rodiče, probíhají v pátek od 15 hod.

Dětem dejte vhodné oblečení dle aktuálního počasí a něco na převlečení, dále doporučujeme pokrývku hlavy, plavky, lahev na pití, krém na opalování a ručník. Na ježdění jsou vhodné dlouhé pohodlné kalhoty (tepláky, legíny) a uzavřené boty. Na ježdění je povinná přilba, pokud nemáte svou, tak ji zapůjčíme.

Dbáme na dodržování bezpečnosti, výcvik je veden zkušenou instruktorkou s licencí a instruktorkami s praxí. První den jsou děti seznámeny s pravidly a bezpečností. Rodiče zodpovídají za to, že je dítě zdravé a schopné absolvovat táborový program.

Cena za turnus je 3 900,- Kč. Po podání přihlášky uhraďte rezervační zálohu 1 000,- Kč na účet č.: 107-969 737 0247/0100, zbývající částku zašlete do začátku turnusu.      

K platbě uvádějte jméno dítěte + termín turnusu.

Těšíme se na Vás